Onderhoud

 

uitbreiding van onze after-sales

Vunderink Service en Onderhoud is een onderdeel van Vunderink Projectzonwering BV. Ruim 10 jaar geleden opende ons bedrijf haar poorten om met een jong team, vol enthousiasme, een plaats te veroveren op de zonweringprojectenmarkt. Met trots kunnen wij zeggen dat wij in deze opzet zijn geslaagd. Het kan natuurlijk altijd beter. In dit kader hebben we besloten onze ‘after sales’ uit te breiden met de afdeling Service en Onderhoud. Vanuit onze klanten hebben wij signalen opgevangen, dat er een duidelijke behoefte is aan voldoende aandacht voor dit onderwerp.

service

Vanzelfsprekend is de service die we verlenen tijdens de garantieperiode op de door ons geleverde producten, maar bij Vunderink Service en Onderhoud gaan we verder. Ons serviceteam staat ook voor u klaar na afloop van de garantieperiode of zelfs voor storingen aan niet door ons geleverde producten. Storingen zijn erg vervelend en komen altijd op een ongelegen moment. Hoe langer het vervolgens duurt voordat uw storing is opgelost, des te meer u zich er aan gaat irriteren. Ons serviceteam is dagelijks bereikbaar en streeft ernaar storingen binnen 3 werkdagen te verhelpen, maar in geval van grote urgentie gaan we verder en streven we ernaar de storing binnen 24 uur te verhelpen.

onderhoud

Voorkomt u liever storingen dan kunt u ook bij Vunderink Service en Onderhoud terecht voor een eenmalige servicebeurt of jaarlijks preventief onderhoud. Door regelmatig preventief onderhoud voorkomt u onverwachte kosten en wordt de technische levensduur met een aanzienlijk aantal jaren verlengd. Het standaard contract is het preventief onderhoudscontract waarbij op een vooraf bepaalde frequentie en kostenplaatje uw zonwering wordt onderhouden. Onverwachte storingen worden tot een minimum beperkt waardoor de zonwering altijd in optimale staat verkeerd. Indien gewenst kunnen wij ook een all-in contract opstellen waarbij u voor een periode van 5 of 10 jaar verzekerd bent van vaste jaarlijkse kosten aan uw zonwering want alle storingen zijn in dit contract gedekt. Het all-in servicecontract kunnen wij alleen afsluiten wanneer de te onderhouden producten ook door ons geleverd en gemonteerd zijn.

Wilt u liever niet vast zitten aan jaarlijkse kosten maar wenst u wel de voordelen van snelle reactietijden en vooraf bekende tarieven, dan biedt wellicht de storingsovereenkomst uitkomst.

contactgegevens

Vunderink Service en Onderhoud
onderhoud@vunderinkprojectzonwering.nl